Dec 23, 2010

23 December 2010

Hello Thursday ! Err , aku dapat mimp sebelum result kelua . Aku mimp aku dapat 3A 5B 1C ooo-emm-ggg *NIGHTMARE . Aku memag tak bole tidor , kecut siak . Otak aku nee asyek pikir bende tue jee . Then lepas mimp tue aku start muntah2 sampai 6 KALI . Sumpah aku da tak larat , last muntah kelua air jee . Myb laa kan sebab aku terkejut dengan mimp aku tue HAHA . Then , besokny nak amek result woi . Aku pun bangun laa pepagi degan muke sememeh , tak bole tidor . Then onli FB . Pukul 930 macam tue semua bangun siap2 . Nak amek result nee ! Haa , kecut kecut . Sampai sekolah lepak2 then cegu panggil masuk dewan . Time baris , Fara bole mnanges pulak sengal budak nee lagi buat aku takot . Then bile tibe turn aku , arh cegu saye kecut ! Cegu pulak bole lambat cari slip aku . Dea tengok muke aku dulu then dea senyum ! Aku tengok result aku Ya Allah 7A1B ! Aku bersyukur sangat2 , tak sia2 usaha aku selama nee :) Aku terus peluk parents aku , menanges-nanges . Mama tak paya cakap laa punye laa happy abah pun same . Nee semua berkat doa mama abah , opah sedare mare , guru2 . And thank you jugak laa , untuk korang yang bimbing aku kalau aku tak reti or jahil ttg sesuatu tue . Aku mmg hargai sangat . Sbb korang semua , aku berjaya . Even tak dapat straight A tapi aku tetap bersyukur jugak ! And nee semua berkat aku bace Yassin tiap2 malam , solat hajat , bedoa and pagi petang malam dgn buku walaupun atas bus pun aku baca ! Kan Aina ? HAHA bangga sangat . Abah aku , punya le bangga sampai telipon sane sini bagi tau result aku . And mama pulak cakap , mama tak malu kalau besok dekat tempat keja ade tanye mama , mama bole jawab degan bangga . Baru aku tau , aku tak bodoh . Jangan panggil aku bodoh yee lepas nee :DD Then habes tue kiteorg pg makan2 :p