Sep 17, 2010

Happy Eid ;)

video

Yeah ; lame tak update bloggy . Oke lets start ; hari raya pertama macam biasa la raya kat rumah dulu , nd semua orang berkumpul dekat umah opah . Nd mulalakn sesi mengeluarkn air mata ; ceyy sebak doe , mintak maaf dengan semua orang :) Lepas habes tue , pg beraya la apa lagi , hoho :- Hari raya kedua ; ofcose sejak azali lagi memang dekat kampung ; syok gela babe , ahah ! Video yang aku upload kat atas nee pun time dekat kampung . Pukul 11 malam ot kalau tak silap aku ; whot whot maen mercun babe , riuh satu kg ; elah mak ade kg sebelah nee , nak lawan pulak kn , setakat mercun pop tue tak payah rrr , ;p haha . Raye ketiga kita orang pergi Klang raye kat sane . Nd yag paling syok , petang kita org naik Genting Higlands sebab bosan duduk rumah . Alaa , kg aku kat bawah Genting ja punn . Lepak2 jaa kat sana , tak maen pun , sbb da petang . Wee , alamak raya keempat da kena balik sini ; da nak sekola , benci aku ! err =.=